Cand trebuie spalate covoarele ?

Cand trebuie spalate covoarele?


Chiar daca ati putea crede ca este foarte simplu sa obtineti un covor curat, va garantam ca procesul de spalare si curatare al unui covor este DEPARTE de a fi simplu, DACA este facut CORECT!

Cat de des trebuie spalate covoarele? Aceasta este o intrebare care ne este foarte des pusa de catre clienti nostri. Vom incerca in cateva randuri sa va raspundem pragmatic si la obiect.

Exista multi factori ce trebuie luati in considerare pentru a putea da un raspuns. Conditiile de murdarire, numarul si varsta copiilor, si daca sunteti fumatori sau nu, aveti animale de companie etc.

Garantii: Cand trebuie spalate covoarele

Majoritatea producatorilor de covoare recomanda curatarea covoarelor dvs la fiecare 12-18 luni pentru a mentine garantia. cand trebuie spalate covoarele

Vine un timp in viata oricarui covor cand curatatul acestuia cu aspiratorul o data pe saptamana nu mai este indeajuns! Exista patru indici generale care va anunta ca trebuie sa apelati la o spalatorie profesionala de covoare :

  • covorul este matuit si lipicios la atingere,
  • covorul nu mai are acceasi culoare initiala,
  • covorul are spati mai albe(curate) in locul obiectelor de mobilier,
  • praful se ridica din covor de fiecare data cand treceti prin camera.

Daca macar unul dintre aceste indici  se potriveste covorului d-voastra, atunci este timpul pentru o spalare profesionala ! cand trebuie spalate covoarele

Recomandari:

Noi recomandam spalare covoarelor minim o dată ,chiar de doua ori pe an. Asta atunci cand nu exista animale de companie in casa, iar covoarele sunt aspirate periodic. Cu siguranţă vi s-a întâmplat ca atunci când aţi mutat un corp de mobilier din cameră să găsiţi un petic curat din covor care se află în contrast puternic cu restul ţesăturii. Acesta este un semn clar că trebuie să-l curăţaţi temeinic. Evitaţi spray-urile-şampon de curăţat covoare sau alti produsi chimici cu mare reclama prin media( vanish,biocarpet, etc). Acestea pot lăsa reziduri care atrag murdăr,iar de cele mai multe ori fac mai mult rau decat bine.

Cea mai practica,utila,comoda si eficienta metoda de a avea un covor impecabil de curat este de apela intotdeauna la profesionisti.

Ne gasiti si pe