Spalatorie Covoare. Cum sa o alegeti pe CEA MAI BUNA ?

Spalatorie covoare. Cum o alegi pe CEA MAI BUNA ?

Pentru alegerea firmei care se va ocupa de spalarea covorului dvs nu este indeajuns sa luati o decizie bazata doar pe un pret mic. Trebuie sa stiti exact ce cautati si cum sa aflati daca firma respectiva se poate ocupa profesional de covorul dvs!

Alegeti o Firma profesionala

 

Pretul mic nu este destul ca sa va faca sa alegti firma respectiva. Ar trebui sa aveti in vedere mai multe lucruri:

 

  • cautati pe internet sau intrebati prietenii despre firmele repective
  • incercati sa gasiti comentarii si recomandari
  • site-ul sa specifice clar Numele Firmei si adresa acesteia, nu vreti sa lucrati cu firme fantoma!
  • site-ul sa aiba link direct ANPC, astfel este clar ca incearca sa evite raspunderea legala.
  • din descrierile din site, incercati sa va faceti o idee cat de mult se pricepe firma respectiva la ceea ce face.
  • locul de desfacere a activitatii sa fie destinat spalarii/curatarii covoarelor. NU spalatorii auto, garaje personale, spalat pe jos in praf!

 

Analizati procesul de curatare/spalare Spalatorie Covoare

 

Trebuie sa alegeti o firma care ofera cea mai buna metoda pentru covorul dvs! Unele firme folosesc metode de curatare cu ajutorul chimicalelor, altele se folosesc de spalarea cu aburi, altele produse profesionale. Trebuie avut in vedere tipul covorului si intrebat care va fi procesul de spalare specific ACELUI tip de covor.

 

Deasemenea, pe cat posibil, ar trebui sa vedeti si UNDE se efectueaza spalare/curatarea covoarelor. Daca mediul este propice pentru asa ceva: conditii optime de uscare, utilajele folosite, personalul calificat?

 

Evitati pretul cel mai mic !!! Spalatorie Covoare

 

Chiar daca totul suna prea bine sa fie adevarat. Pretul este mic, transportul gratuit in orice conditii etc .Incercati sa judecati CUM ar putea fi posibie toate aceste lucruri.

Exista situatii cand firmele va pot amagi cu preturi foarte mici, pentru ca apoi sa gaseasca diverse probleme cu covoarele dvs, pentru a mari ulterior costurile. AVETI MARE GRIJA! spalatorie covoare

Intrebati despre serviciile incluse Spalatorie Covoare

Totul legat de pret trebuie sa fie clar si transparent. Costul pe mp, conditiile de transport etc – totul trebuie sa fie foarte clar. O lista de preturi detaliata si concludenta pt. fiecare serviciu prestat este mai mut ca bine venita… Daca vin sa ridice covoarele de la domiciliul dvs, daca urca pana la etajul ” X „, daca va pot ajuta sa scoateti covoarele de sub mobila etc. Spalatorie Covoare

Ne gasiti si pe