Spalatoria De Covoare Deva. Brand local.

Spalatoria De Covoare Deva

Spalatoria De Covoare Deva. De ce suntem un brand local?

            Un brand nu este doar un nume si un logo usor de recunoscut care ne evidentiaza intr-o piata aglomerata. Brand-ul nostru este modul in care clienti ne  percep oriunde interactioneaza cu afacerea noastra. Atat impresiile pe care le putem controla, cat si cele pe care nu le putem controla au fost , si sunt benefice cresteri numelui nostru in piata. Faptul ca nu am incerca nici o data sa cenzuram recenzile clientilor nostri a adus un plus de valoare brandului noastru.

              Nu am putut construi un brand fara a fi consecventi si sa pastram aceiasi coerenta pe masura ce ne-am dezvoltat. Dar totul incepe cum va arata acea coerenta si sentimentul pe care l-am transmis clientilor nostri.

Pozitionarea noastra in piata. Spalatoria De Covoare Deva

              Brandul Spalatoria De Covoare Deva a luat finta in anului 2016 si si-a dobandit notorietatea la nivel local rapid si sanatos. Toate astea deoarece am dat dovada de seriozitate si calitate in executia procedeul tehnologic de spalare a covoarelor. Dorinta noastra este de a oferi clientilor un brand cu servicii la cel mai înalt nivel de calitate si promptitudine.

Valorile noastre:

 1. Clientul – este in centrul atentiei, in activitatea noastra.

  Suntem mereu in cautare de noi solutii inovative pentru intampinarea nevoilor si cerintelor celor care ne aleg. Prin activităţile întreprinse dorim să oferim soluţii calitative şi ușor accesibile, pentru a demonstra respectul pe care îl avem pentru cei care ne susţin în evoluţia noastra.

 2. Apreciem, incurajam si promovam personalul nostru;

  Atitudinea faţă de oameni este una de gratitudine, respect şi încurajare în demersul personal şi profesional. Oferim siguranţă şi prosperitate pentru dezvoltarea armonioasă a angajaților în schimbul implicării lor la cele mai înalte standarde în activitatea întreprinsă. Echipa  Spalatoriei De Covoare Deva este cea care poate şi asigură succesul brandului şi evoluţia ascendentă a acestuia.

 3.  Realizeam o activitate sustenabilă.

  Ne propunem creşterea pe termen lung a rezultatelor financiare a societati noastre şi oferirea unei activităţi sustenabile tuturor clientilor noştri. Ne concentrăm în realizarea obiectivelor pe termen scurt şi termen lung, contribuind astfel la creşterea brand-ului Spalatoria De Covoare Deva şi a poziţiei strategice a acestuia pe piaţă.

Obiectivele noastre

 1. Creşterea vizibilităţii brandului în rândul comunitati locale.

 2. Cresterea increderii clientilor in urmarire obiectivelor comune.

 3. Eficientizare si modernizare societati noastre.

 4. Cresterea atentiei catre necesitatile pietei si diversificrea serviciilor.

 5. Extinderea la nivel judetean a punctelor de colectare active cu o calitate inalta a serviciilor.

    Ne găsiți și pe: