Curatat Covoare Deva

Spălătorie Covoare Dev

         Societatea noastră  are ca activitate primară spălarea, curățarea și uscarea covoarelor, mochetelor și derivatelor acestora. Acest serviciu presupune spălarea covoarelor cu detergenți autorizați de Agenția de Mediu care curăță țesătura covorului fără al deteriora. Totodată detergentul pe care noi îl folosim omoară acarienii care se strâng în țesătura covoarelor dealungul timpului. Acest lucru ne ajuntă sa eliminăm cu succes apariția unor alergii nedorite. curatat covoare deva

         Înlăturarea și celor mai dificile pete cu ajutorul unor tratamente specifice, cu soluții profesionale de înaltă calitate.

         Stoarcerea și uscarea covoarelor cu ajutorul utilajelor specifice și a instalației de uscare și zvântare de mare putere.

         Ca activitate secundară oferim clienților noștri și servicii de spălare a păturilor și a pilotelor. Pentru mai mute detalii vă invităm să accesati pagina: Spălatorie Pături/Pilote

Procesul de spălare: CURATAT COVOARE DEVA

         Așa cum știe toată lumea în mod tradițional spălatul unui covor era un adevărat coșmar pentru oricine. Pe jos cu furtunul cu apă, și cu diverse substanțe chimice pe care le găsea  fiecare în gospodăria proprie. Uscarea covorului în totalitate era o misiune aproape imposibilă.

         La această imagine noi am adăugat elemente definitorii ale tehnologiei care ne permit rapiditate de execuție și calitate incontestabilă. Procesul de spălare al covorului este unul destul complex și care necesită  multă muncă și atenție la cel mai mic detaliu.

 • Pentru înmuierea covorului sunt necesari circa 50 – 150 de litri de apă în funcție de dimensiunea, modelul și țesătura covorului.

 • Aplicarea detergentului lichid și injectarea acestuia cu presiune în țesătura covorului.

 

 

 • Spălarea propriu zisă se execută cu una sau două mașini de spălat. Fiecare din ele fiind echipate cu perii diferite ca densitate, și duritate pentru eliminarea în totalitate a murdăria.  Primul procedeu de spălare se face de la stânga la dreapta pe lungimea covorului. Al doilea procedeu de spălare se face de la dreapta la stânga pe lățimea covorului. Iar al treilea procedeu de spălare se face circular. Aceste trei procedee ne permit spălarea în profunzime a țesăturii.

 • După procesul de spălare a covoarelor cu detregent, acastora li se aplică un balsam. Acesta este un balsam special conceput pentru tratarea fibrelor textile și pentru susținerea procesului de limpezire.

   

 • Pentru clătirea covorului sunt necesari circa 50 – 100 de litri de apă. Această operațiune se execută automatizat cu ajutorul centrifugii.

 • Stoarcerea covorului durează circa trei minute. Se realizează automat tot cu ajutorul centrifugii, proces prin care se elimină 95% din apă.

 

 • Uscarea și zvântarea covorului se realizează într-un spațiu bine delimitat, încălzit și ventilat în permanență. curatat covoare deva.

 • Finisajul covoarelor se face înainte de livrarea sau predarea acestora către clienți prin perierea manuală și prin aspirarea lor. Pentru îndepărtarea celor mai mici scame avem in dotare un aspirator industrial. Acesta este dotat cu 3 motoare de mare putere. După care covoarele sunt  rulate și așezate într-un depozit special amenajat și încalzit.

   

 • Eliminăm cu succes pete de cafea, ulei proaspăt, vin roșu, Cola, rugină, pix, cariocă, cerneală, iarbă, plastilină, acuarele, ruj, caramele, gumă de mestecat, etc. curatat covoare deva

Observații: CURATAT COVOARE DEVA

         Succesul eliminării oricărei pete mai sus menționate depinde foarte mult de vechimea petei sau dacă aceasta a mai fost tratată chimic cu substanțe de uz casnic gen (BioCarpet, Vanish, etc).

         Rezultatul final depinde foarte mult de cum a fost exploatat covorul: întreținerea între spălări, expunerea la soare, poziționarea diferitelor obiecte de mobilier peste covor, așezarea lui pe jos, aspirarea regulată.

           In cazul in care doriti sa luati legatura cu noi va invitam sa accesati pagina contact.

Ne gasiti si pe