Spalatorie paturi-pilote

 

SPALATORIE PATURI-PILOTE DEVA

 

        Spălătoria De Covoare Deva oferă clienților săi și servicii profesionale de  spălare a păturilor și a pilotelor.

 

ATENȚIE!!!

 

     Spălarea păturilor si a pilotelor se face individual. O pătură – o spălare !!! Nu la grămadă.

 

        În urma solicitărilor nenumărate din partea clienților noștri ,am decis să achiziționăm un nou utilaj profesional de spălare a păturilor și pilotelor cu care ne mândrim și așteptăm cu nerăbdare să-l punem la treabă.

        Dacă ai de spălat pături sau pilote, dar timpul nu îți permite acest lucru. Dacă nu ai soluțiile necesare pentru îndepărtarea petelor sau a mirosurilor, atunci lasă totul în seama noastră. Lucrăm cu sârguință pentru a îndepărta murdăria, petele și mirosurile de pe orice tip de pătură sau pilotă.

 

                     PRIMIRE COMENZI SPALATORIE PATURI-PILOTE. Spalatorie paturi-pilote

 

        Serviciul de primire comenzi și de identificare a materialelor și tipurilor de pilote sau pături, se realizează după simbolurile aflate pe etichete sau din experiența profesională pentru păturile sau pilotele care nu au etichete cu instrucțiuni ale fabricantului.

 

IGENIZEAZĂ PĂTURILE-PILOTELE ȘI BUCURĂ-TE DE UN SOMN ODIHNITOR ȘI PLĂCUT. Spalatorie paturi-pilote

 

        Te-ai gândit vreodată de ce te îmbolnăveşti când, în aparenţă, nu prea ai unde să vii în contact cu microbii?


        Sau mai bine spus, care sunt sursele de îmbolnăvire la care nici măcar nu te gândeşti? Specialişti au realizat mai multe studii pentru a determina răspunsul la aceste întrebări şi au ajuns la o concluzie înfricoşătoare: acarienii şi microbii sunt mai aproape decât ne-am fi aşteptat.

       Unde sunt? În pilote şi pături, acolo unde este cald, umezeală şi transpiraţia abundă. Pentru că ne învelim cu aceste pilote sau pături, microbii ajung rapid în contact cu pielea noastră şi ne pot provoca de la alergii, la boli de piele şi probleme respiratori.


       Spălarea lor în mod profesional este esenţială pentru ne feri de infecţii şi de tot felul de boli foarte grave.


       Echipa noastră igienizează perfect pături groase, pilote sintetice şi cuverturi, toate într-un timp record.

      Calitatea spălării şi curăţarea în profunzime sunt posibile cu ajutorul unei maşini de spălat profesionale-industriale. Temperatura de spălare este de maxim 50 de grade Celsius. La finalul spălării toate articolele au miros plăcut. Detergenţii utilizaţi de către noi la spălare sunt de cea mai bună calitate. Noi ţinem la sănătatea clienţilor noştri şi la igienă şi suntem conştienţi că un somn odihnitor este mai important decât orice alt lucru.

      Cei care apelează la noi îşi pot proteja şi maşina de spălat de acasă. Păturile mari sau pilotele groase ar fi putut distruge mecanismul acesteia. Timpul de uscare este mult redus faţă de cel de acasă. Nu există riscul deteriorări ţesăturilor în timpul uscărilor şi spălărilor.

    Ne găsiți și pe: