Preturi Spalatorie Covoare Deva

Plata se efectuează la sfârșitul prestării serviciilor noastre, doar numerar(cash).

OFERTE 

Preturi Spalatorie Covoare Deva

 • OFERTĂ I : 10 lei /m2

  Covoarele se preiau și se predau la receptia societății noastre.
  NU asigurăm colectare și livrare.
  NU asigurăm manipularea covoarelor de la/spre autoturismele clienților.
  În cazul în care se dorește manipularea produselor(covoare, mochete, carpete, etc.)putem asigura acest serviciu contra cost, 5 lei/balot încărcare, 5 lei/balot descărcare.

 • OFERTĂ II*13 lei /m2

 Asigurăm colectarea și livrarea de la / la domiciliul clientului.

Covoarele se preiau și se predau la ușa clientului, respectiv la poarta clientului. Din motive de securitate echipa noastră nu intră în domiciliu clientului.

Pentru comenzi mai mari de 10 m2, oferim transport gratuit.

*Comanda minimă la domiciliul clientului este de 10m2. Această comandă de 130 lei reprezintă un prag minim de eficiență calculat pentru deplasarile echipei noastre. Onorăm comenzi și mai mici de 10m2, atâta timp cat sunteți de acord cu achitarea contravalorii de 130 lei.

*Această ofertă este valabilă pentru colectarea/livrarea doar pe raza municipiului Deva.

*Pentru zonele limitrofe municipiului Deva, se percepe taxă suplimentară în funcție de KM parcurși.

*Livrarea /predarea se face între un termen cuprins între 1-4 zile, de la data predării /colectării produselor. In perioada sărbătorilor de iarnă sau a sărbătorilor Pascale termenele vor fi stabilite de comun acord cu fiecare client.

De asemenea termenul poate fi depășit în situații de forță majoră sau caz fortuit. Părțile înțeleg prin caz fortuit situații precum lipsa energiei electrice, lipsă presiune apă, defectarea utilajelor etc.

      ATENȚIE! preturi spalatorie covoare deva

 • Produsele înțesate cu păr provenit de la animalele de companie se tarifează în funcție de gradul de înțesare între 15 lei /m2 până la 50 lei /m2. Prețul se stabilește în urma negocierii directe între client și societatea noastră.

 • Pentru curățarea produselor cu o suprafață mai mică de 1 m2 percepem o sumă fixă de 10 lei sau 13 lei. Pretul este stabilit în funcție de modul ales pentru serviciul prestat. Vezi OFERTA 1 sau OFERTA 2, Preturi spalatorie covoare Deva.

 • Se percepe taxă de magazinaj 3 lei/bucată covor, carpetă sau mochetă pentru fiecare zi ce depășește data restituirii înscrisă pe bonul fiscal. preturi spalatorie covoare deva

 • Covoarele care necesită spălare pe ambele fețe(ex. covoare de iută) se tarifează suplimentar, prețul crescând cu 50% din prețul inițial în funcție de oferta aleasă. 

 • Produsele(covoare, carpete, mochete, etc.)care au un grad ridicat de murdărie și necesită mai multe proceduri de spălare sau clătire se tarifează suplimentar. Prețul se stabilește prin negociere directă între client și societatea noastră.

 • Pentru măsurarea produselor(covoare, mochete, etc ) se va ține cont de măsuratorile date de către fabricant. Acestea se găsesc pe eticheta de intreținere. In cazul produselor(covoare,mochete, etc) care nu au etichetă de intreținere sau fabricantul nu oferă dimensiuni despre suprafața produsului, măsurarea se face L x l indiferent de forma geometrică a acestora. In cazul produselor(covoare, mochete, etc) cu forme neregulate , din care s-a tăiat după conturul camerei sau a spatiului unde sunt folosite se va lua in calcul cea mai lunga latură. Valabil atat în cazul lungimii cat și al lațimii.

                                            GARANȚII ȘI EXCLUDERI  preturi spalatorie covoare deva

    Spălătoria De Covoare SRL-D, garantează că va folosi produse pentru curațarea covoarelor în conformitate cu instrucțiunile înscrise de producător. Astfel, în caz de deteriorare a acestora, clientul va fi scutit de la plata serviciului prestat și a taxelor de livrare. Dacă aceste sume au fost plătite vor fi restituite în maxim 10 zile de la constatarea deteriorării.

     De asemenea va acorda despăgubire egală cu valoarea produsului în primele 3 luni de la utilizare. Pentru un grad de utilizare care depășește 3 luni, valoarea de despăgubire se va scadea cu 5% / lună de utilizare din prețul de achiziție.

     Pentru a beneficia de garanție, clientul va pune la dispoziția S.C. Spălătoria De Covoare SRL-D:

 • Etichetă/instrucțiuni de întreținere de la producător. Nu se acordă garanție pentru covoarele care nu posedă etichetă cu instrucțiuni de întreținere.

 • Bonul fiscal de achiziție, sau a altor documente din care reiese valoarea produsului și data achiziționării. În lipsa bonului fiscal sau a altor documente din care să reiese valoarea covorului și data achiziționării, covorul va fi evaluat dupa aprecierea comună a clientului și a SC. Spălătoria De Covoare SRL-D, ambele părți recunoscând în principiu un grad de uzură de peste 50% pentru orice produs predat.

     La ridicarea produselor de la sediul SC. Spălătoria De Covoare SRL-D clientul are dreptul și obligația de al inspecta vizual și să semnaleze de îndată aspecte ce pot fi observate cu ochiul liber.

     În cazul livrării la domiciliu, clientul trebuie să verifice produsul/e și sa reclame de îndată, eventualele nereguli. Sesizarile se pot face intr-un termen de 24 de ore de la primirea acestora. preturi spalatorie covoare deva

     Spălătoria De Covoare SRL-D nu își asuma răspunderea pentru produsele care se deteriorează în timpul procesului tehnologic de spălare, deși au fost respectate instrucțiunile producătorului dacă deteriorarea este consecința unor factori externi precum vicii ascunse ale produsului imputabile producătorului / importatorului sau distribuitorului(exemple: defecțiuni provenite din insuficienta rezistentă a țesăturii, din insuficienta rezistentă a coloranților, etc).

     Produsele care nu sunt ridicate în termen de 60 de zile de la data emiterii bonului fiscal se consideră abandonate. preturi spalatorie covoare deva

     Conținutul acestui site, dar în special aceasta rubrica urmărește informarea prealabilă a clientului cu privire la modul nostru de lucru. preturi spalatorie covoare deva

     Orice persoană are acces neîngrădit la conținutul acestui site în scop de informare.

      Daca doriti sa aflati si informatii despre procedeul tehnologic de spalare a covoarelor va invitam sa accesati pagina servicii.

 

Ne gasiti si pe

preturi spalatorie covoare deva